Schrijnwerkerij M Maatwerk

Schrijnwerk van a tot z

Bij schrijnwerkerij M Maatwerk kan je niet alleen terecht als projectontwikkelaar, bouwbedrijf of architect, maar ook als 'gewone' particulier met een droom voor woonheid (wonen in schoonheid). Het assortiment biedt dan ook mogelijkheden aan voor élk project: van badkamers tot balies, van horeca- en bureauinrichting tot keukens, maatkasten, recepties, restaurants,... Kortom: solutions for everything.
Schrijnwerkerij M Maatwerk
Schrijnwerkerij M Maatwerk

Meester(s) in schrijnwerk

M Maatwerk, netjes gelegen tussen de Lommelse Sahara en Natuurreservaat De Maat - in Mol, is een Kempense schrijnwerkerij met ervaren en goed opgeleide medewerkers, een professioneel in-house atelier (machinepark, laserij, spuit- en lakcabines, eigen productie van dragende metaalconstructies,...) en een gespecialiseerde focus op totaalprojecten. Van A tot Z, en zelfs verder.

Uw project in goede handen

Heb je zelf een kunstzinnig project? Voldoet basisafwerking niet echt aan je behoefte? Of wens je gewoon wat raad over je toekomstige bouwplannen? Contacteer ons dan gerust via de offertepagina.

Schrijnwerkerij M Maatwerk


Schrijnwerkerij M Maatwerk

Wij delen onze (werk)krachten

Ben je op zoek naar gemotiveerde werkkrachten? Wij kunnen voor een bepaalde periode onze werkkrachten naar wens bij jullie inzetten. Dit biedt een kostenefficiënte oplossing en zorgt er voor dat jouw bedrijf kan focussen op jouw core business en garandeert continuïteit van jouw dienstverlening. Contacteer ons voor meer informatie.