Schrijnwerk op maat

1, 2, 3, totaalproject

Schrijnwerk volledig ontwerpen van A tot M, eigenlijk tot Z. Met zielrijke passie voor kwaliteit, en zin voor design, altijd. En nee, hoor, niet alleen voor onderaannemers (appartementen, shoppingcentra,...), ook voor particulieren. Want élk project verdient het om de nodige aandacht van onze vakmensen te krijgen.
Schrijnwerk op maat
Schrijnwerk op maat

Keukens & Badkamers

De ene plaats dient om te koken, de andere om je te wassen na het bbq-vleesroken. Beiden met afwerking in fineer, massief, hoogglans of mat. Met tech-apparaten naar keuze, gezet waar je ze graag had. Volledig geproduceerd in het eigen atelier, netjes afgewerkt voor zowel dagelijkse gebruik als een classy soirée.

Productieve bedrijfsinrichting

Happy work place, happy smiley face. Want een goed uitgedacht architectuurplan tovert uw werknemers om in een gemotiveerde team, die het állerbeste van zichzelf geven. Of ze nu aan hun bureau zitten, iemand aan de balie verwelkomen of gewoon een heel instensieve vergadering hebben, motivation follows décor.
Schrijnwerk op maat
Schrijnwerk op maat

Horeca

Voor een rustig kopje koffie of een uitgebreid diner. Voor een romantisch etentje, niet alleen, wel met twee. Het oog wilt ook wel wat, dus aankleding is essentieel. Schrijnwerk volledig naar uw zin of uit de architectenmap op ons bureel. U kiest.

Maatkasten

Op maat gemaakt. Jouw maat. Gecreëerd uit je eigen visie, geplaatst met onze eigen missie. Met oog voor detail, voor afwerking en zoveel meer. Want thuiskomen doet u graag als een dame of een heer.
Schrijnwerk op maat